2020-01-25 12:28

Ce spune Simona Halep înaintea debutului la turneul de la Miami

 |  11:47
Ce spune Simona Halep înaintea debutului la turneul de la Miami

Simona Halep, locul 5 mondial, a declarat că este încrezătoare înaintea debutului la turneul de la Miami şi crede că poate atinge perfomanţa de anul trecut, când a ajuns în semifinale.

"Chiar mă bucur că am revenit la Miami. Am jucat destul de bine aici anul trecut şi chiar mă bucur că sunt sănătoasă şi pot juca iar. În 2015, în această perioadă a anului jucam bine. Avem foarte multă încredere. Acum sunt bine, poate nu ca anul trecut, dar revin după o perioadă mai dificilă. Am avut nişte luni mai grele. Am fost destul de bolnavă, dar acum mă bucur că sunt sănătoasă şi mă pot antrena la cel mai înalt nivel.” a declarat Simona Halep pentru wtatennis.com, citat de Mediafax.

Românca a vorbit şi despre o nouă confruntare cu Serena Williams.

”Vom vedea ce va fi, eu am încredere. A fost foarte important că am câştigat câteva meciuri, pentru că nu reuşeam să închid partidele.Am făcut un turneu bun la Indian Wells, dar Serena a fost prea bună, de aceea a câştigat. Eu am prins mai multă încredere”, a precizat Simona Halep.

Românca va juca în turul secund de la Miami, cu Daria Kasatkina, în noaptea de joi spre vineri, nu mai devreme de ora 01:30 (ora României).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE