2020-08-08 04:26

Ce spune Simona Halep înaintea partidei cu rusoaica Svetlana Kuzneţova

 |  12:41
Ce spune Simona Halep înaintea partidei cu rusoaica Svetlana Kuzneţova

Simona Halep, locul 2 WTA, va juca împotriva Svetlanei Kuzneţova, locul 25 WTA, în semifinalele turneului de la Sydney. Românca a declarat că îi place să joace împotriva rusoaicei, chiar dacă se aşteaptă la o partidă dificilă.

"O ştiu destul de bine. Am jucat împotriva ei şi ştiu că trimite mingea cu mult «topspin», aşa că mâine voi avea o înfruntat o altfel de jucătoare, cu un stil diferit. Dar îmi place să joc împotriva ei. Am avut meciuri bune cu ea înainte şi mă aştept la o altă întâlnire dificilă. Bineînţeles, fiecare meci e greu. Cred că am şansa mea, aşa că o să intru pe teren pozitivă şi o să-mi joc şansa", a declarat Simona Halep, potrivit Mediafax.

Românca s-a declarat nemulţumită de căldura excesivă din timpul partidei cu sportiva cehă Karolina Pliskova.

"A fost greu astăzi. Am fost aproape. Am condus cu 5-1 în primul set, dar ea a revenit tare, cu două ghemuri consecutive la zero. Ştiam că e puternică, joacă bine, serveşte cu putere şi mă aşteptam să lovească mingile bine. Dar cred că am făcut bine că am stat concentrată în ultimele ghemuri din al doilea set şi am putut închide meciul. Vremea a fost destul de călduroasă şi a fost dificil să mă descurc astăzi", a afirmat Simona Halep.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-13

In legatura cu acest articol...

Simona Halep, în semifinale la Sydney. Românca a învins-o pe Karolina Pliskova
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE