2020-02-28 23:52

Ce spune Simona Halep înaintea turneului de la Indian Wells

 |  10:51
Ce spune Simona Halep înaintea turneului de la Indian Wells

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul cinci mondial, a declarat că nu resimte presiune înaintea turneului de la Indian Wells, chiar dacă există posibilitatea să iasă din top 10 WTA în cazul unor rezultate negative.

Românca a participat, luni, la dezvelirea picturii sale murale de la Indian Wells. Potrivit tragerii la sorți de anul acesta, Simona Halep se află pe același sfert de tablou cu liderul mondial Serena Williams și sora ei Venus.

''Nu, nu resimt nicio presiune. Cel mai important lucru este să fiu sănătoasă, iar când sunt sănătoasă sunt cu adevărat fericită. Cu siguranță, am avut două luni dificile, decembrie și ianuarie, nu m-am putut pregăti prea bine'', a declarat Simona Halep, transmite Agerpres.

Românca a făcut o escală la Las Vegas, unde s-a întâlnit cu antrenorul său, Darren Cahill, lucrând alături de foști campioni precum Steffi Graf și Andre Agassi.

''A fost o experiență extraordinară. E foarte important pentru un jucător să întâlnească foști mari campioni. Ei au trăit deja aceste emoții și știu să explice fiecare sentiment pe care îl ai. Am învățat multe lucruri de la ei și vreau să le mulțumesc pentru acest lucru'', a subliniat Simona Halep.

Românca şi-a exprimat speranţa că va avea meciuri bune în cadrul turneului Indian Wells.

''Fiecare zi a fost o amintire deosebită pentru mine. M-am simțit bine, (a fost o) atmosferă bună tot timpul, iar în timpul meciurilor spectatorii au fost fantastici. E plăcut să revin aici sănătoasă și pregătită să joc. Sper să am meciuri bune. Îmi place foarte mult acest turneu'', a afirmat românca. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE