2020-07-13 06:41

Darren Cahill vrea să reia COLABORAREA cu Simona Halep

 |  15:44
Darren Cahill vrea să reia COLABORAREA cu Simona Halep

Australianul Darren Cahill a declarat că după pauza de antrenorat de un an pe care şi-a luat-o pentru a fi mai aproape de familie, prima persoană pe care o va suna pentru o nouă colaborare va fi Simona Halep, fosta sa elevă.

"Am luat un an de pauză de la antrenorat pentru a fi cu familia. La finalul anului nu ştiu încă sigur ce voi face, dar pot să vă garantez că dacă mă voi întoarce să antrenez, Simona va fi prima persoană pe care o voi suna pentru a vedea dacă vrea să mă întorc înapoi sau nu. Sper să zică da, vom vedea. Multe depind de ceea ce se va întâmpla în următoarele şase luni", a declarat Cahill, completat de Simona: “Aşa îşi doreşte în momentul acesta, dar vom vedea atunci când va fi momentul”.

Simona Halep, Marius Copil şi Darren Cahill au ajuns vineri la Cluj, unde vor participa la Sports Festival. Meciul demonstrativ de tenis dintre Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini şi Daniela Hantuchová are loc în 15 iunie, de la ora 17.30, la BT Arena.

La rândul său, Darren Cahill va susţine un masterclass, ”The art of coaching”, sâmbătă, iar accesul se va face doar pe bază de invitaţie.

Sports Festival, al cărui ambasador este Cătălina Ponor, propune publicului, între altele, beach-volley, petanque, skateboard, kendama, cross-training, rugby, competiţii demonstrative de enduro şi echitaţie etc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE