2020-02-26 00:32

Deci poate! ROLAND GARROS. Simona Halep a învins-o pe Zarina Diyas după ce a fost condusă cu 4-1 în primul set

 |  15:14
Deci poate! ROLAND GARROS. Simona Halep a învins-o pe Zarina Diyas după ce a fost condusă cu 4-1 în primul set

Simona Halep ne-a domonstrat că poate reveni într-un set care părea pierdut pentru sportiva noastră. Până acum, cu mici excepţii, românca ne demnostra contrariul, picând fizic şi psihic.

Simonei nu i-a ieşit aproape nimic în debutul meciului din turul 2 de la Roland Garros cu Zarina Diyas (90 WTA), din Kazahstan, iar scorul era conform cu realitatea din teren. Nervoasă şi crispată peste măsură, aşa cum o ştie toată lumea, Simona s-a resetat la 4-1 pentru adversară, iar din acel moment a pus stăpânire pe meci. A revenit incredibil şi a făcut 5-4 pe tabelă, însă a ratat serviciul şi s-a ajuns în tie-break, unde a avut nervii mai tari şi s-a impus cu 7-5. În setul secund, Diyas şi-a pierdut de tot concentrarea şi a cedat clar, scor 2-6, în doar 28 de minute.

"Am pierdut câteve ghemuri la rând, am fost emoţionată, nervoasă, apoi am revenit, am luptat pentru fiecare punct şi a fost bine. În setul doi am fost mai agresivă, am vrut să deschid punctul, iar serviciul a fost mult mai bun. Sunt fericită că am putut să câştig. E bine când joc primul meci, am ziua la dispoziţie, mâine (n.r - astăzi) sunt liberă, am timp să pregătesc meciul următor", a declarat Halep.

După ce a trecut în primele două tururi de sportive din Asia, Nao Hibino şi Zarina Diyas, Simona Halep va da piept în această fază a French Open tot cu o sportivă din zona asiatică, pe numele său, Naomi Osaka (18 ani, locul 101 WTA), cea care a învins-o surprinzător, scor 6-3, 6-3, pe croata Mirjana Lucici-Baroni, locul 52 WTA. Calificarea în manşa a treia este recompensată la Roland Garros cu un premiu de 102.000 de euro şi cu 130 de puncte WTA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE