2020-08-13 00:18

Dominika Cibulkova: Simona Halep a obţinut puncte uşoare din partea mea

 |  09:58
Dominika Cibulkova: Simona Halep a obţinut puncte uşoare din partea mea

Dominika Cibulkova, adversara Simonei Halep din finala turneului WTA de la Madrid, a declarat că i-a oferit puncte uşoare româncei, fapt ce a făcut diferenţa la scorul final al partidei.

''Nu am dorit să mă grăbesc prea tare. Asta trebuie să faci când joci cu jucătoare precum Radwanska sau Halep. Nu te poţi grăbi. Dar tot trebuie să joc agresiv. Nu e uşor să echilibrezi aceste lucruri. Aş schimba ceva din ce am jucat în finală, aş juca mai agresiv de la început. Dar ea a jucat foarte bine, nu eu am jucat rău, aşa că nu am regrete”, a afirmat Dominika Cibulkova la finalul meciului pierdut în faţa Simonei Halep, transmite Mediafax.

Sportiva din Slovacia a mai spus că Simona Halep a obţinut mereu puncte uşoare din partea ei.

“Simona este genul de jucătoare care trimite multe mingi înapoi. Am jucat mai bine în setul al doilea, am fost mai agresivă, am încercat multe lovituri şi nu doar în cros. Ar fi trebuit să fac asta de la mijlocul primului set. Am început un pic cam târziu, dar apoi am simţit că sunt o jucătoare mai bună. Însă ea a obţinut mereu puncte uşoare din partea mea şi eu nu am primit nimic de la ea. Aceasta a fost diferenţa'' a precizat Dominika Cibulkova


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-08

In legatura cu acest articol...

Simona Halep: Nu mă aşteptam să câştig turneul de la Madrid
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE