2020-01-21 01:03

George Cosac anunţă că Simona Halep va participa la turneul de la București

 |  10:24
George Cosac anunţă că Simona Halep va participa la turneul de la București

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a declarat că Simona Halep s-a înscris în competiţia de la Bucureşti, care va avea loc în această vară.

“Am vorbit cu Simona Halep, ea s-a înscris în competiția de la București, își dorește să joace foarte mult. A spus că doar în cazul în care va fi accidentată nu va participa la București. Altfel, își dorește și va veni să joace turneul nostru. Cu toate că este o competiție care pe ea nu o ajută în clasamentul WTA'', a afirmat George Cosac, potrivit Agerpres.

Preşedintele FRT a mai spus că “turneul internațional de fete se va juca anul acesta tot la Arenele BNR, vom construi un teren central așa cum a construit și echipa domnului Ion Țiriac”.

“De aici decurg niște costuri suplimentare. Sigur că ne pare foarte rău că nu putem beneficia de o arenă sportivă pe măsura competiției găzduite de România. Este o nereușită a echipelor care înseamnă Primărie, consiliu local, sau cine răspunde de aceste obiective. Noi ne străduim să aducem în țara cele mai importante competiții, dar iată că nu avem unde să le desfășurăm. Din păcate, pentru România este un mare minus'', a completat George Cosac. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE