2020-05-25 09:17

Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: Vrea şi ea să îşi întemeieze o familie, să aibă copii

 |  13:54
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: Vrea şi ea să îşi întemeieze o familie, să aibă copii

Ilie Năstase a declarat sâmbătă, referitor la decizia Simonei Halep de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, că româncă vrea să îşi întemeieze o familie şi să aibă copii sănătoşi.

"Aceasta este decizia ei, mai pot eu să spun ceva? Ea ştie singură ce este mai bine pentru ea. A spus că se teme de acel virus? Păi, înseamnă că aşa este. Vrea şi ea să îşi întemeieze o familie, să aibă copii. Dacă aşa a hotărât că este mai bine, nu am dreptul să spun altceva", a afirmat Ilie Năstase, potrivit Dolce Sport.

Referitor la decizia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, care i-a acordat gimnastei Cătălina Ponor portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice, Ilie Năstase a spus că el ar fi dat steagul unui tânăr.

"Eu i-aş da steagul unui tânăr. Mai contează dacă a câştigat sau nu o medalie? Ce să facem, să nu meargă decât cei cu medalii? Păi, atunci, hai să se tragă la sorţi", a completat Ilie Năstase.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-16Parerea ta...

TURCANGIU
16 Iul 2016

hai ca si tu ca celelant , esti de etnie tigan caldarar de catifea . jucai mina in mina cu nicu si securisti lui . acum terenurile luate de la stat deamoaca si relati mafiote , le-ai dat lui mita puscarie , spre administrare . rocada in familie . a pus niste asfalt de 1 centimetru pe alei si scris in acte 10 centimetri . nu mai vorbesc de hotiile din acte
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE