2020-04-10 06:37

Irina Begu a ajuns la capătul răbdării: “Îţi dai seama cât de praf sunt pregătită fizic?... Cât de praf!”

 |  14:34
Irina Begu a ajuns la capătul răbdării: “Îţi dai seama cât de praf sunt pregătită fizic?... Cât de praf!”

Irina Begu a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-7 (4), 6-4, 6-4, de Tereza Martincova din Cehia, locul 135 WTA, sportivă venită din calificări, în turul I al turneului de la Taşkent. Irina Begu, ajunsă pe locul 117 WTA, este la capătul răbdarii după ce nu reuşeşte să iasă deloc din pasa foarte proastă pe care o traversează de prea mult timp.

. Ea a avut un moment de cădere fizică, dar și psihică, în meciul cu Martincova, iar discuţia cu antrenorul său, Artemon Apostu, este dovada vie despre“drama”pe care o trăieşte aceasta. Dialogul dintre cei doi, potrivit digisport.ro, denotă faptul că sportiva se vaită că este total nepregătită fizic.

Irina Begu: Îţi dai seama cât de praf sunt pregătită fizic?... Cât de praf! 

Artemon Apostu: OK, uite ce putem să facem acuma ca să găsim o soluţie în momentul ăsta, că eşti acolo, eşti în set. Încearcă să nu tai deloc energie din vârful rachetei şi de la ce faci din braţ.OK? Încearcă să urci..

Irina Begu: Nu mai pot să împing în picioare, e simplu.

Artemon Apostu: OK, OK, OK, stai mai puţin la raliuri, poate, dacă simţi asta. Dar încearcă, dacă eşti bine pe minge, să iuţeşti, OK? Nu cu intenţia de a da winner, da? Cât să apeşi suficient cât să vină următoarea minge ok. Da? Încearcă să faci asta. Iute vârful acolo şi încerci uşor să intri...

Irina Begu: Dar cu cât deschid unghiul mai mult, cu atât nu greşeşte şi aleargă mai mult. Trebuie să-i dau numai pe mijloc.

Artemon Apostu: Cu reverul poţi să faci asta, ok? Mai ales când fixezi crossul ăla cu ea, să nu mai dai acolo, să dai următoarea pe mijloc, pe forehand. Da? Încearc-o.

Pentru prezenţa pe tabloul de simplu de la Taşkent, Irina Begu va primi 2.220 de dolari şi un punct WTA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE