2020-05-29 11:25

Irina Camelia Begu, eliminată de la Australian Open. Românca, învinsă de Eugenie Bouchard

 |  08:15
Irina Camelia Begu, eliminată de la Australian Open. Românca, învinsă de Eugenie Bouchard

Irina Camelia Begu, eliminată de la Australian Open. Românca, învinsă de Eugenie Bouchard. Jucătoarea de tenis română Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a fost învinsă, duminică, de sportiva din Canada Eugenie Bouchard, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, cu scorul de 1-6, 7-5, 2-6. Românca şi-a încheiat astfel drumul la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Irina Camelia Begu, eliminată de la Australian Open. Românca, învinsă de Eugenie Bouchard. Irina Camelia Begu a pierdut primul set după 29 de minute, după care, în al doilea s-a impus în 61 de minute. Setul decicis s-a terminat repede, după 36 de minute.

Irina Camelia Begu, eliminată de la Australian Open. Românca, învinsă de Eugenie Bouchard. Prezenţa în optimile de finală la Australian Open a reprezentat cea mai bună performanţă din cariera româncei.

Irina Camelia Begu, eliminată de la Australian Open. Românca, învinsă de Eugenie Bouchard. Irina Camelia Begu, în vârstă de 24 de ani, va primi 240 de puncte puncte WTA şi un premiu de 175.000 de dolari australieni (123.500 de euro) pentru prezenţa în optimi.

Irina Camelia Begu, eliminată de la Australian Open. Românca, învinsă de Eugenie Bouchard. În sferturi, Eugenie Bouchard va juca în compania învingătoarei din meciul dintre Maria Şarapova, cap de serie numărul 2, şi Shuai Peng, a 21-a favorită.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE