2019-12-07 14:24

Nume importante vin la Bucharest Open. Simona Halep este principala favorită

 |  19:00
Nume importante vin la Bucharest Open. Simona Halep este principala favorită

Federaţia Română de Tenis a publicat ieri lista oficială a jucătoarelor care şi-au anunţat prezenţa la Bucharest Open (11-17 iunie, pe terenurile din complexul BNR). Dacă anul trecut, o accidentare a împiedicat-o pe Simona Halep să joace la Bucureşti, acum numărul cinci mondial vine să recâştige trofeul.

Important este că, la competiţia WTA International, dotată cu premii în valoare de 226.750 de dolari, multe jucătoare valoroase au răspuns prezent. Printre ele se numără Sara Errani, Laura Siegemund, Danka Kovinic, Anna Schmiedlova, Denisa Allertova sau Vania King. Pe tabloul principal din Capitală au fost acceptate direct şi trei sprotive din România: Monica Niculescu, Patricia Ţig şi Andreea Mitu. Alte trei, Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Alexandra Dulgheru, nu şi-au anunţat deocamdată prezenţa, dar este foarte probabil ca ele să primească wild-carduri şi să participe pe ultima sută de metri.

FR de Tenis organizează pentru al treilea an la rând turneul de categorie International, primele două competiţii fiind câştigate de Simona Halep în 2014 şi Anna Schmiedlova (Slovacia) în 2015.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE