2019-12-09 20:40

Nunta schimbă priorităţile. Ana Ivanovic renunţă la Fed Cup, dar nu din cauza criticilor presei din Serbia

 |  16:36
Nunta schimbă priorităţile. Ana Ivanovic renunţă la Fed Cup, dar nu din cauza criticilor presei din Serbia

Cea mai valoroasă jucătoare de tenis din Serbia la ora actuală, Ana Ivanovic (locul 19 WTA) a luat decizia de a nu-şi mai reprezenta ţara în Fed Cup. Motivul pentru care ea a renunţat la echipa naţională este legat de criticile venite din presa sârbă la adresa sa, informează site-ul tennisworld.com.

Totuşi, noi nu credem acest motiv, ci doar pe acela că sârboaica are nevoie de mai mult timp ca să-şi pregătească nunta cu fotbalistul lui Bayern Munchen, Bastian Schweinsteiger, eveniment programat la jumătatea lunii iunie a acestui an. După nuntă, ca orice cuplu proaspăt căsătorit, însurăţeii au nevoie de lună de miere, familie, etc.

Ana Ivanovic a informat deja Federaţia Sârbă de specialitate despre hotărârea ei definitivă, în ciuda faptului că oficialii au încercat să o facă să se rezgândească pe jucătoarea care a bigat 20 au fost victorii în 29 de meciuri sub tricolor.

Ne vine acum în minte şi posibilitatea că şi Simona Halep ar putea recurge la un astfel de gest necugetat în urma valului de critici venite tot din partea mass-media, de data aceasta din România, din rezultatelor slabe din primul semestru al anului 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE