2020-01-27 13:40

Perechea Horia Tecău - Jean Julien Rojer a câştigat finala de dublu a turneului ATP de la Washington

 |  07:47
Perechea Horia Tecău - Jean Julien Rojer a câştigat finala de dublu a turneului ATP de la Washington

Perechea Horia Tecău - Jean Julien Rojer a câştigat finala de dublu a turneului ATP de la Washington. Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a câștigat finala de dublu a turneului ATP de la Washington, cu scorul de 7-5, 6-4 în faţa cuplului Sam Groth (Australia)/Leander Paes (India). Turneul este dotat cu premii în valoare totală de 1.399.700 dolari.

Perechea Horia Tecău - Jean Julien Rojer a câştigat finala de dublu a turneului ATP de la Washington. Perechea Horia Tecău - Jean Julien Rojer a câştigat finala de dublu a turneului ATP de la Washington. Meciul a durat o oră şi 19 minute.

Perechea Horia Tecău - Jean Julien Rojer a câştigat finala de dublu a turneului ATP de la Washington. Perechea Horia Tecău - Jean Julien Rojer a câştigat finala de dublu a turneului ATP de la Washington. Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor primi în urma victoriei din finala turneului ATP de la Washington 93.460 dolari și 500 de puncte. De asemenea, cei doi și-au trecut în palmares al cincilea lor titlu împreună, toate anul acesta, din șase finale ATP, după victoriile de la Zagreb, Casablanca, București și s-Hertogenbosch. Singura finală pierdută de cuplul Horia Tecău – Jean-Julien Rojer a fost cea de la Rotterdam.

Perechea Horia Tecău - Jean Julien Rojer a câştigat finala de dublu a turneului ATP de la Washington. Perechea Horia Tecău - Jean Julien Rojer a câştigat finala de dublu a turneului ATP de la Washington. Horia Tecău a ajuns la 21 de turnee ATP câștigate la dublu: cinci alături de Rojer, anul acesta, la Zagreb, Casablanca, București, s-Hertogenbosch și Washington, trei cu Max Mirnîi, zece alături de Robert Lindstedt.

Perechea Horia Tecău - Jean Julien Rojer a câştigat finala de dublu a turneului ATP de la Washington. Perechea Horia Tecău - Jean Julien Rojer a câştigat finala de dublu a turneului ATP de la Washington. De asemenea, Horia Tecău a mai câștigat în 2011 alături de Victor Hănescu (Acapulco) și belgianul Dick Norman (Zagreb), iar în 2010 alături de Marcus Daniell (Auckland). Horia Tecău a ieșit învingător în 2012 și în proba de dublu mixt la Australian Open (cu Bethanie Mattek-Sands).

Perechea Horia Tecău - Jean Julien Rojer a câştigat finala de dublu a turneului ATP de la Washington. Perechea Horia Tecău - Jean Julien Rojer a câştigat finala de dublu a turneului ATP de la Washington. Tenismanul român Horia Tecău pierdut 14 finale la dublu: în 2014 alături de Rojer la Rotterdam, în 2013 la Sydney și Delray Beach, ambele alături de Max Mirnîi, în 2012 la Rotterdam, Madrid și Wimbledon, 2011 la Beijing, Washington, Wimbledon, s-Hertogenbosch, Brisbane, 2010 la Wimbledon, toate alături de Lindstedt, și în 2009 la Stuttgart (alături de Hănescu) și la Kitzbuehel (pereche cu Andrei Pavel). 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE