2020-06-02 17:11

PERFORMANȚĂ: Bianca Andreescu a CÂȘTIGAT Rogers Cup

 |  21:35
PERFORMANȚĂ: Bianca Andreescu a CÂȘTIGAT Rogers Cup

Jucătoarea de tenis din Canada de origine română Bianca Andreescu este noua campioană de la Rogers Cup, după ce Serena Williams s-a retras după doar 19 minute de joc, din cauza unor dureri la spate.

Este al doilea titlul WTA obținut de jucătoarea de 19 ani, după cel de la Indian Wells din acest an, iar performanța o va urca pe locul 14 în clasamentul mondial.

Bianca Andreescu începuse bine meciul cu Serena Williams. Reușise un break, confirmat apoi cu serviciul, pentru a se desprinde la 3-1. În acel moment, Serena a chemat fizioterapeutul, apoi a izbucnit în lacrimi și a anunțat că nu mai poate să continue. A urmat un moment emoționant, în care Bianca a  îmbrățișat-o pe marea jucătoare americană și i-a adresat cuvinte încurajatoare.

Bianca a început acest turneu  după o pauză de câteva luni, din cauza unor probleme la umăr. În acest turneu, în afara meciului din semifinale, adolescenta  a avut doar meciuri de trei seturi și a stat pe teren peste 11 ore. Le-a eliminat pe parcurs pe Eugenie Bouchard, Daria Kasatkina, Kiki Bertens, Karolina Pliskova și Sofia Kenin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE