2020-05-29 10:52

Prima REACŢIE a Simonei Halep după calificarea în sferturile turneului de la Guangzhou (China)

 |  19:54
Prima REACŢIE a Simonei Halep după calificarea în sferturile turneului de la Guangzhou (China)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat, miercuri, că este foarte fericită pentru că s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Guangzhou (China) şi pentru că a jucat un tenis bun, informează wtatennis.com, citat de Mediafax.

"Am jucat un tenis bun. În primul set, ea a evoluat bine, dar al doilea a fost mai uşor pentru mine, pentru că am reuşit puncte bune în momente importante. Sunt foarte fericită că am ajuns în sferturi", a declarat Simona Halep.

Fiind întrebată dacă preferă să joace în sesiunea de dimineaţă sau de seară, românca a spus: "Am jucat şi dimineaţa şi seara săptămâna asta, cred că seara este mai bine, pentru că soarele nu mai arde şi este puţin mai răcoare. Totuşi, încă este mare umiditate".

Simona Halep a mai afirmat că se aşteaptă la un meci greu în sferturi, contra Denisei Allertova, dar ea şi-a propus să rămână concentrată şi să joace cât mai bine.

"Nu ştiu multe despre ea. Nu am mai jucat contra ei. Dar mă aştept la un meci greu, pentru că toate jucătoarele prezente aici sunt puternice. Voi încerca să rămân concentrată şi să joc cât mai bine", a precizat Simona Halep.

Denisa Allertova s-a declarat încântată de faptul că are ocazia să joace împotriva numărului doi mondial.

"Sunt foarte fericită că am şansa să joc cu Halep, este o sportivă uimitoare. Este numărul 2 mondial, aşa că voi lupta pentru fiecare punct, aşa cum am făcut astăzi", a afirmat Denis Allertova.

Simona Halep şi Denisa Allertova se vor întâlni, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Guangzhou, de la ora 14.00 (19.00 ora locală).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-23

In legatura cu acest articol...

Simona Halep şi Monica Niculescu, în sferturile turneului de la Guangzhou (China)
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE