2020-08-14 21:39

PUTEREA a avut dreptate. SORANA nu o înghite deloc pe SIMONA: Nu o să mai câștige vreun Grand Slam

 |  14:34
PUTEREA a avut dreptate. SORANA nu o înghite deloc pe SIMONA: Nu o să mai câștige vreun Grand Slam

Pe 10 decembrie anul trecut, Sorana Cîrstea anunța retragerea din echipa de Fed Cup a României. Deși nu a spus ce a determinat-o sa recurgă la această decizie, PUTEREA a dezvăluit atunci că principalul motiv este strict legat de relația sa cu liderul echipei, Simona Halep. Cele două abia dacă își aruncă două-trei cuvinte când se întâlnesc, părând chiar că se urăsc. Acum, la aproape două luni după ce și-a luat la revedere de la echipa de Fed Cup, Sorana vine și confirmă dezvăluirile de www.puterea.ro. Mai mult decât atât, Cîrstea face și o previziune sumbră despre “prietena” sa.

"Noi ne știm de la 8 ani. Dar nu am fost niciodată prietene apropiate. Suntem pur și simplu colege de breaslă. Ca-n orice job, cu unii colegi ai o legătură mai profundă, cu alții nu. Nici când eram copii nu eram foarte apropiate, pentru că suntem două persoane extrem de diferite. Nu există două persoane mai diferite decât noi două.

E greu ca Simona să mai câștige un Grand Slam, pentru că acum sunt foarte multe jucătoare care lovesc mingea foarte puternic: Osaka, Pliskova, Kvitova. Ea are un joc în care așteaptă. Mi-e greu să cred că stilul ei de joc se potrivește pe un Grand Slam pe hard. Pe zgură da, o văd mult mai bine. Dar și acolo vin jucătoarele cu serviciu puternic. Simona este dârză. Iar în tenisul de astăzi asta ar putea să compenseze orice joc”, a declarat Sorana Cîrstea pentru site-ul mirceamester.ro.

"Am fost mereu foarte patrioata. Si asta in conditiile in care nu am primit, ca sportiv, nimic de la tara asta. Eventual am primit bete in roate: avand in vedere ca am inceput in Romania, totul a fost mult mai greu. Cu toate astea, am venit mereu la lotul de Fed Cup pentru ca am simtit mereu ca asta e o datorie: in primul rand de cetatean, apoi de sportiv. Pentru ca, in final, sportul face cunoscut numele tarii in contexte pozitive mai mult decat orice altceva. Am simtit mereu ca am datoria asta si de fiecare data am mers la lot fara sa conteze daca am jucat simplu, dublu sau daca nu am jucat deloc", a mai spus Sorana pentru sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-06Parerea ta...

EU
09 Feb 2019

Când tu pierzi cu locul 651 wta, mai ai curaj să vb de top 10?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE