2020-07-07 15:49

Roger Federer, DONAȚII impresionante în lupta împotriva COVID-19

 |  20:10
Roger Federer, DONAȚII impresionante în lupta împotriva COVID-19

Roger Federer a donat peste 5 milioane de dolari pentru opere de binefacere de la începutul acestui an, informează site-ul Tennisworld. Competiţiile de tenis au fost întrerupte de mai bine de două luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Iniţial, Federer a contribuit cu 170.000 de dolari, sumă destinată Rally For Relief, care a luptat împotriva incendiilor de vegetaţie din Australia.

Pe 7 februarie, fundaţia lui Federer a organizat "Match For Africa 6" în oraşul sud-african Cape Town. Cu ajutorul lui Bill Gates, Rafael Nadal şi al actorului sud-african Trevor Noah, Federer a oferit un spectacol grandios în faţa a 50.000 de spectatori, colectând mai bine de 3 milioane de dolari pentru copiii săraci din Africa.

Jucătorul născut în oraşul Basel şi soţia sa Mirka au donat apoi un milion de dolari pentru a ajuta familiile afectate de coronavirus în Elveţia.

Federer a trecut de 5 milioane de dolari când a mai donat un milion pentru copiii africani săraci şi familiile lor. Graţie lui Federer, aproximativ 64.000 de africani vor beneficia de mese, informează Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-22Parerea ta...

CRISTESCU
22 Mai 2020

Poate dati poza lui Federer, nu a lui Nadal!!!! Nota 3 pentru reporter si pentru redactor sef!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE