2019-12-12 13:39

Secretarul COSR: Ar fi o mare pierdere absența Simonei Halep de la Jocurile Olimpice

 |  14:44
Secretarul COSR: Ar fi o mare pierdere absența Simonei Halep de la Jocurile Olimpice

Secretarul general al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), Ioan Dobrescu, a declarat, marți, că ar fi o mare pierdere absența jucătoarei de tenis Simona Halep de la Jocurile Olimpice de la Rio. Reacţia acestuia vine după ce Halep a afirmat că are temeri din cauza virusului Zika.

"Fiecare om are dreptul la o opțiune, noi așteptăm o clarificare oficială din partea Federației Române de Tenis. Pentru că până în acest moment nu avem nimic oficial din partea Simonei Halep. Ar fi o mare pierdere pentru România ca ea să nu participe la Jocurile Olimpice, normal. Dar deocamdată este doar o declarație de-a ei, nu intrăm în panică", a afirmat Ioan Dobrescu, potrivit Agerpres.

Acesta a mai spus că mizează pe patriotismul Simonei Halep.

"Eu mizez pe patriotismul Simonei Halep în primul rând. Pentru că ea ne-a demonstrat în mai multe rânduri ce simte pentru România. Sunt convins că este o mare onoare pentru ea să joace pentru România la Jocurile Olimpice și să stea alături de Usain Bolt și ceilalți mari sportivi ai planetei", a afirmat secretarul general al COSR.

Potrivit lui Ioan Dobrescu, cariera unui mare sportiv nu poate fi completă fără o medalie la Jocurile Olimpice.

"Halep este o mare sportivă, iar cariera unui jucător de tenis nu poate fi completă fără un turneu de Mare Șlem câștigat și o medalie olimpică. Sunt convins că Simona nu își va refuza această șansă de a câștiga la Rio o medalie, de aceea eu sunt optimist că ea va juca", a precizat acesta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-28

In legatura cu acest articol...

Simona Halep ar putea renunța la participarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE