2020-08-05 14:45

Serena Williams eliminată în turul I la Turneul de la Charleston

 |  08:57
Serena Williams eliminată în turul I la Turneul de la Charleston

Serena Williams, numărul unu mondial, a fost eliminată prematur la turneul pe zgură de la Charleston, fiind învinsă în meciul de debut, cu 6-4, 6-4, de Jana Cepelova din Slovacia, ocupanta locului 78 WTA.

Serena Williams, calificată direct în turul 2 la Charleston, nu a putut rezista serviciilor expediate de Cepalova, care a avut 55 la sută procent de reușită la prima minge, câștigând 71 din 136 de puncte, pe parcursul unei partide care a durat 84 de minute, relatează Agerpres.

După acest eșec, cea mai mică dintre surorile Williams, care are în palmares 17 titluri de Mare Șlem, a acuzat faptul că este epuizată din punct de vedere mental.

"Sunt cu adevărat moartă și am nevoie de câteva săptămâni în care să nu-mi pese de tenis", a declarat Serena (32 ani), care a câștigat de trei ori turneul de la Charleston (2008, 2012 și 2013). Ea a lăsat să se înțeleagă că dorește să ia o pauză pentru o perioadă și să plece în vacanță.

"Vreau să plec în vacanță, cu siguranță", a spus ea, adăugând că are nevoie de acest lucru pentru a se "decomprima și regăsi". "Cred că acest lucru mă va ajuta pentru restul sezonului pe zgură", a precizat Williams.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-04-02

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE