2020-02-28 20:55

Simona a declarat FORFAIT turneului de la Moscova. E OUT și de la Turneul Campioanelor?

 |  14:35
Simona a declarat FORFAIT turneului de la Moscova. E OUT și de la Turneul Campioanelor?

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Moscova, unde urma să intre în competiţie miercuri. Numărul 1 mondial spune că şi-a dorit foarte mult să joace la Kremlin Cup, însă acuză în continuare dureri de spate din pricina herniei de disc cu care a fost diagnosticate şi nu doreşte să-și riște cariera din această cauză.

"Mi-am dorit foarte mult să joc aici, la Moscova, dar, din păcate, am în continuare dureri la spate şi nu vreau să-mi asum riscuri care nu sunt necesare. E dezamăgitor să mă retrag, dar ştiu că e important să pun sănătatea mea pe primul plan. Urez mult succes acestui turneu", a scris Halep, pe Twitter.

Halep a fost înlocuită de jucătoarea greacă Valentini Grammatikopoulou, numărul 170 mondial. Românca ar fi trebuit să intre în competiţie, miercuri, în turul doi, contra rusoaicei Anastasia Pavliucenkova.

În acest moment este foarte probabil ca Simona să spună pas și Turneului Campioanelor, competiţie la care participă cele mai bune opt jucătoare din acest an și care se disputa între 21 şi 28 octombrie, în Singapore.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE