2020-06-01 17:07

Simona Halep dă de înţeles că nu va juca nici cu Italia în Fed Cup

 |  19:36
Simona Halep dă de înţeles că nu va juca nici cu Italia în Fed Cup

Simona Halep a declarat că fetele care au evoluat în echipa României în meciul pierdut cu 2-3 în faţa Rusiei în Fed Cup "au făcut o treabă extraordinară". "Simo" adaugă că acestea sunt capabile să repete evoluţiile bune şi în barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială cu Italia, lăsând astfel să se înţeleagă că nu va fi prezentă nici la întâlnirea contra sportivelor din Cizmă.

"M-am uitat la meciurile de Fed Cup. Consider că fetele au făcut o treabă extraodinară, au obţinut victorii importante şi au făcut meciuri foarte bune. Sunt capabile să facă acelaşi lucru şi cu Italia şi consider că sunt destul de puternice să facă ceea ce trebuie", a spus Halep.

La meciul cu Rusia, pentru echipa României nu au evoluat cele mai bune jucătoare din ierarhia WTA - Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu sau Monica Niculescu. Echipa compusă din Ana Bogdan (90 WTA), Irina Bara (160 WTA), Elena Gabriela Ruse (167 WTA), Raluca Olaru (47 WTA la dublu) şi Jaqueline Cristian (198 WTA) a fost învinsă cu scorul de 3-2 de Rusia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE