2020-04-03 08:16

Simona e tare indecisă: E bine şi cu antrenor şi fără antrenor!

 |  15:24
Simona e tare indecisă: E bine şi cu antrenor şi fără antrenor!

Simona Halep a declarat că nu negociază cu nici un antrenor în această perioadă, dar că uneori îi lipseşte sfaturile unui tehnician, relatează site-ul WTA. Ea a mai menţionat, amuzată, că uneori este bine şi fără antrenor, iar în acest sens a povestit un episod amuzant, cu ea în rol principal, petrecut la Dubai.

“Deocamdată nu discut cu nimeni. Mă relaxez. Nu ştiu ce va fi, dar nu negociez cu nimeni. Îmi lipseşte vocea de lângă mine, îmi lipsesc sfaturile. Îmi lipseşte faptul că este mereu cineva alături pentru a da sfaturi. Dar restul este la fel. Sunt o profesionistă şi încerc să fac totul cum trebuie chiar dacă nu am antrenor”, a spus Halep.

Ea a povestit şi un episod de la Dubai, pentru a arăta că există şi avantaje în faptul că nu are antrenor. “Vă voi spune o poveste pentru că este amuzantă. La Dubai, înaintea meciului cu Ţurenko, eram foarte obosită. Noaptea nu dormisem prea bine. M-am trezit la ora 08.00 şi eram terminată. Am schimbat alarma şi le-am trimis mesaj băieţilor că ne vom întâlni la 10.30 pentru micul dejun. Aşa că am dormit încă două ore, m-am îmbrăcat pentru meci, am luat micul dejun şi m-am dus direct la meci. Dacă aş fi avut antrenor, ar fi fost imposibil să fac asta. Atunci le-am spus băieţilor că uneori este bine fără antrenor”, a mai afirmat Simona.

Halep va juca în această noapte în turul doi al turneului de la Indian Wells, cu sportiva cehă Barbora Strycova. Meciul se va disputa după miezul nopţii, pe terenul 2. Halep, locul 2 WTA, şi Strycova, locul 50 mondial, s-au mai întâlnit de cinci ori până acum, de patru ori impunându-se sportiva din România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE