2020-05-29 11:34

Simona Halep: Am fost obosită psihic din cauza problemelor din familia mea. Acum sunt pregătită să joc

 |  10:45
Simona Halep: Am fost obosită psihic din cauza problemelor din familia mea. Acum sunt pregătită să joc

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 3 mondial, a declarat într-un interviu acordat WTA, că a fost obosită psihic din cauza problemelor din familia ei. Românca a ţinut să precizeze că în prezent se simte bine şi abia aşteaptă să joace.

"Am jucat foarte bine la Indian Wells şi la Miami. Am avut momente grele în familia mea atunci şi cred că am fost obosită apoi. Nu mi-am dat seama că jucam cu puterea interioară şi nu cu mintea, pentru că mintea mea era altundeva. Cred că am fost obosită psihic. Apoi la Wimbledon nu am putut juca, nu am putut fi concentrată pe ce aveam de făcut. Aşa că după Wimbledon am spus «ok, am nevoie să mă relaxez»", a afirmat Simona Halep, referindu-se la sinuciderea vărului ei, Nicia Arghir, la vârsta de 29 de ani, potrivit Mediafax. 

Sportiva a ţinut să precizeze că în prezent se simte bine.

"Pot să spun că mă simt bine acum. Mă simt bine pentru că am avut o pauză lungă acasă, cam patru săptămâni. M-am relaxat în totalitate. Am stat cu familia. Spuneam înainte că nu mă duc în România, dar am petrecut toate cele patru săptămâni în România pentru că îmi place acolo şi mă simt bine”, a menţionat Simona Halep.

Românca se va pregăti în această lună cu australianul Darren Cahill, în cadrul programului adidas de dezvoltare a jucătorilor.

"Abia aştept să încep turneele şi să joc. Am nevoie de meciuri şi am nevoie de încredere, dar această încredere o capăt câştigând. Obiectivul meu în acest an este să mă calific la Singapore. Îmi place acolo", a afirmat Simona Halep. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-12

In legatura cu acest articol...

Jelena Jankovici - Simona Halep, în turul doi al turneului de la Toronto (Canada)
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE