2020-08-04 14:39

Simona Halep: Am încredere în mine, sper să joc un tenis de calitate la US Open, să ajung măcar în sferturi

 |  12:09
Simona Halep: Am încredere în mine, sper să joc un tenis de calitate la US Open, să ajung măcar în sferturi

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat că are încredere în ea şi speră să joace „un tenis de calitate” la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care va începe luni. Românca a ţinut să precizeze că îşi doreşte să ajungă măcar până în sferturile de finală ale competiţiei.

"Îmi place foarte mult terenul de aici, este exact stilul meu. Joc foarte rapid, îmi place să lovesc mingile foarte devreme şi să stau aproape de linia de fund. Am făcut deja câteva antrenamente, simt mingea, am încredere în mine şi sper că voi juca un tenis de calitate", a declarat, sâmbătă, Simona Halep în prima conferinţă de presă susţinută la New York.

Fiind întrebată care este obiectivul său la US Open, românca a declarat, zâmbind, că vrea să ajungă măcar până în sferturile de finală.

"Să ajung până în sferturile de finală, ca să-mi asigur permis de acces pe viaţă", a spus Simona Halep. Jucătoarea de tenis s-a referit la aşa-numitul "Club Final 8" în care sunt incluşi toţi jucătorii care ajung fie într-un sfert de finală la individual fie într-o semifinală la dublu, la un turneu de Grand Slam, pentru care primesc acces gratuit la turneul respectiv pe tot restul vieţii precum şi alte beneficii.

"Întotdeauna primul meci este dificil la orice competiţie, aşa că trebuie să mă concentrez, să-mi dau toata silinţa şi să câştig meciul. Am făcut progrese în jocul meu, serviciul meu s-a îmbunătăţit, lovesc cu reverul mai bine ca oricând, aşa că vreau să continui această evoluţie şi să văd cât de departe pot ajunge”, a completat Simona Halep.

În ceea ce priveşte arena principală de la Flushing Meadows unde va juca luni primul meci, pentru prima data în cariera sa, Siona Halep a spus că i se pare "uriaşă".

"Da, am avut ocazia să exersez pe stadionul Artur Ashe. Este uriaş. Foarte mare. E bine să am această experienţă. Până acum am dobândit experienţa multor terenuri, aşa că sunt pregătită pentru orice. Trebuie doar să îmi fac jocul meu pe teren, cred că asta este cel mai important lucru. Nu conteaza terenul pe care joci, ci doar să faci cel mai bun joc", a precizat Simona Halep.

Românca a fost întrebată şi de religia sa, creştin ortodoxă.

"Da, credinţa este importantă pentru mine, atât pe teren cât şi în afara terenului. Cred în Dumnezeu. Nu merg la biserică în mod regulat, pentru că nu am timp şi nu este stilul meu, dar cred în El, şi port anumite lucruri cu mine şi cred în ele", a spus Simona Halep.

Simona Halep va evolua, în primul tur al US Open, împotriva jucătoarei Danielle Rose Collins, fără loc WTA, dar fostă ocupantă a poziţiei 553. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE