2020-06-05 10:28

Simona Halep: Am nevoie să cred că pot să o mai înving pe Serena Williams

 |  09:55
Simona Halep: Am nevoie să cred că pot să o mai înving pe Serena Williams

Simona Halep a declarat că are nevoie să creadă că poate s-o învingă din nou pe Serena Williams, numărul unu mondial, pentru a reuși acest lucru în semifinalele turneului de la Miami.

Citeşte şi: Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami. Românca va juca cu Serena Williams

''Îmi voi aminti că am învins-o toată viața mea, pentru că a fost un meci foarte bun făcut de mine. Trebuie să cred că pot să pot câștiga din nou împotriva ei - trebuie să cred în șansa mea'', a afirmat Simona Halep, făcând trimitere la victoria pe care a obţinut-o în faţa Serenei Williams, cu scorul de 6-0, 6-2, în grupă la Turneul Campioanelor de la Singapore.

''Nu am nimic de pierdut. Ea este cea mai bună jucătoare din lume'', a completat Simona Halep.

Serena Williams a declarat, la rândul ei, că aşteaptă cu nerăbdare meciul împotriva Simonei Halep.

"Aștept cu nerăbdare meciul, deoarece nu am jucat ultima oară. Am fost dezamăgită că nu am putut juca, așa că abia aștept să joc împotriva ei", a declarat Serena Williams.

Petru a se califica în semifinale la Miami, Simona Halep a învins-o în sferturi pe Sloane Stephens, cu scorul de 6-1, 7-5.

"Începutul meciului a fost foarte rapid. Cred că am jucat cel mai bun tenis al meu. Ea (Sloane, n. red.) a revenit și a schimbat tactica, a jucat mai lent, iar eu mi-am pierdut ritmul o perioadă. Dar, sunt bucuroasă că am putut reveni în meci și am câștigat în două seturi în cele din urmă”, a precizat Simona Halep imediat după partida cu Sloane Stephens. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE