2020-05-31 12:38

Simona Halep concurează pentru lovitura anului

 |  14:10
Simona Halep concurează pentru lovitura anului

Simona Halep va concura pentru lovitura anului după ce a câştigat de două ori ancheta WTA pentru lovitura lunii, în februarie şi în august. Sondajul va începe luni, pe site-ul oficial al Asociaţiei Jucătoarelor Profesioniste de Tenis, transmite Mediafax.

Un punct câştigat de Simona Halep în meciul cu Daniel Hantuchova, în cadrul turneului de la Dubai, a fost votat de 47 la sută dintre fani, astfel că a devenit lovitura lunii februarie.

Totodată, punctul pe care românca l-a câştigat în faţa italiencei Sara Errani în semifinalele turneului de la Toronto a fost desemnat "lovitura lunii august".

Cele două reuşite intră în competiţia pentru lovitura anului. Alături de româncă mai concurează Maria Şarapova, Agnieszka Radwanska (4), Angelique Kerber, şi Ana Ivanovici.

Reuşitele sunt incluse în două grupe:

Grupa A

Ianuarie: Maria Şarapova;

Februarie: Simona Halep

Martie: Agnieszka Radwanska;

Aprilie: Angelique Kerber;

Mai: Agnieszka Radwanska.

Grupa B:

Iunie: Ana Ivanovici;

August: Simona Halep;

Septembrie: Agnieszka Radwanska;

Octombrie: Agnieszka Radwanska.

Procesul de votare se desfăşoară în trei etape, şi anume: iniţial se va stabili a cincea lovitură din Grupa B, fanii urmând să aleagă dintre Caroline Wozniacki (la turneul de la New Haven), Serena Williams (Miami, din meciul cu Simona Halep din semifinale), Belinda Becic (Toronto), Francesca Schiavone (Monterrey), Alize Cornet (Doha, din partida cu Alexandra Dulgheru).

Ulterior, suporterii vor alege câte două lovituri din fiecare grupă, procesul de votare fiind deschis între 23 şi 29 noiembrie.

Cele patru lovituri vor fi incluse într-o grupă finală, din care se va alege, între 30 noiembrie şi 6 decembrie, reuşita anului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE