2020-02-28 16:25

Simona Halep, după eliminarea de la Madrid: Eram pregătită pentru un eşec, nu vreau să dramatizez

 |  07:47
Simona Halep, după eliminarea de la Madrid: Eram pregătită pentru un eşec, nu vreau să dramatizez

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminică, după eliminarea din cadrul Turneului Madrid Open, că era pregătită pentru un eşec, deoarece este inevitabilă o cădere după o perioadă bună. Românca a ţinut să precizeze că nu vrea să dramatizeze în urma acestei înfrângeri.

Simona Halep a fost învinsă de Alize Cornet în primul tur la Madrid.

"A fost greu să gestionez situația asta, îmi doream să repet rezultatul de anul trecut, cum am mai spus, dar m-am gândit prea mult la asta și de aceea am fost un pic blocată mental. Probabil că e bine să învăț multe din meciul acesta. Mă așteptam la un asemenea eșec oarecum, am jucat bine o perioadă destul de lungă, e inevitabil să mai ai și o cădere. De obicei, căderile te ajută să mergi și mai sus. Am încercat tot ce am putut azi, am luptat până la sfârșit, dar degeaba, nu am făcut ce trebuia să fac”, a declarat Simona Halep.

Românca a mai spus că nu vrea să „dramatizeze” în urma acestei înfrângeri.

„Pe zgură mă simt bine întotdeauna, m-am antrenat bine zilele trecute, deci nu e o problemă că nu simt jocul. Încerc să o iau de la capăt să fac lucrurile să fie bine să gândesc pozitiv, pentru că am de ce. Le mulțumesc pentru susținere fanilor, dar nu întotdeauna merge cum ne dorim. Sunt destul de bine acum, eram pregătită pentru un eșec, nu vreau să dramatizez, pentru că se întâmplă și la alte jucătoare mai bune decât mine", a spus Simona Halep la Digi Sport.

Simona Halep va primi pentru participare 11.600 euro şi 10 puncte WTA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE