2020-02-28 23:33

Simona Halep: E plăcut că la 40 de ani după Nadia Comăneci am câștigat la Montreal

 |  10:23
Simona Halep: E plăcut că la 40 de ani după Nadia Comăneci am câștigat la Montreal

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că este bucuroasă că a câștigat titlul WTA de la Montreal, la 40 de ani de la victoriile reușite de Nadia Comăneci la Jocurile Olimpice.

''E plăcut că după 40 de ani am câștigat aici la Montreal. E un lucru frumos pentru români și sunt fericită că am putut-o face'', a afirmat Simona Halep, făcând referire la împlinirea a 40 de ani de când Nadia Comăneci a primit nota 10 la Montreal, la Jocurile Olimpice.

"A fost dificil pentru mine să vin de pe zgură pe hard. Dar, dacă am încredere, pot să-mi fac mai ușor jocul meu și să câștig meciurile. Am câștigat contra unor jucătoare de top și acest lucru mă bucură mai tare că am un nivel bun în acest moment'', a completat Simona Halep, citată de site-ul WTA, transmite Agerpres.

La Montreal, Simona a cucerit al treilea său titlu din acest an, după cele de la Madrid și București.

"Nu a fost cel mai bun tenis al meu, deoarece nu am putut să-l joc. Ea (Keys) a lovit foarte puternic. Știe toată lumea că nu pot lovi mai puternic decât ea, e imposibil la corpul meu și la înălțimea mea. Am încercat să trimit mingea cât mai departe de ea, să o fac să alerge. Cred că am reușit acest lucru, iar ea a ratat. A fost cu adevărat dificil pentru mine să reușesc 'winners' deoarece mingea venea prea tare'', a precizat Simona Halep.

Românca a mai spus că „planul A era să încerce să fiu agresivă, dar a fost imposibil”.

„Știam că trebuie să trimit mingile înapoi și să nu le lovesc ușor, pentru că ea le poate ataca. Am încercat să fiu solidă pe picioare și să deschid unghiurile. La asta m-am gândit când am început jocul'', a completat Simona Halep.

Aceasta a mai spus că s-a simţit ca acasă cu atâţia români în tribune.

''Îmi place la Montreal. Mă simt ca în Europa, am mai spus-o. Cu toți românii din tribune, m-am simțit ca acasă. Au venit mulți în fiecare zi, nu doar la finală. A fost o atmosferă extraordinară. Bărbatul care m-a anunțat la teren mi-a spus două cuvinte în română și asta m-a motivat foarte mult. Mi-am spus că trebuie să câștig'', a menționat Simona Halep.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-01Parerea ta...

CRISTESCU
01 Aug 2016

felicitari din inima, fetita scumpa!
CROCODILUL FLAMAND
01 Aug 2016

DACA VENEA SERENA WILLIAMS CRED CA NU MAI ERAI CAMPIOANA..CU TOATE CA ESTI CAPABILA TE-A INVINS PSIHOLOGIC.....AS VREA SA MAI VAD O FINALA HALEP-SERENA...MERITA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE