2019-11-18 01:46

Simona Halep: Flavia Pennetta a meritat să câştige. Trebuie să accept asta

 |  07:42
Simona Halep: Flavia Pennetta a meritat să câştige. Trebuie să accept asta

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat, după înfrângerea din semifinalele US Open, că Flavia Pennetta a jucat mult mai bine şi trebuie să accepte asta. Halep a susţinut că italianca a meritat să câştige.

"N-a fost un meci aşa cum mi-am dorit, ea a jucat mult mai bine, a avut mai multă energie decât mine, am tras, am încercat să-mi revin pe teren, dar nu s-a putut, astăzi a fost mai bună şi trebuie să accept asta şi să merg în continuare cu fruntea sus şi cu încredere", a declarat Simona Halep.

Fiind întrebată dacă lipsa antrenorului Darren Cahill din loja echipei a avut vreo influenţă, românca a spus: "Antrenorul Darren a fost în tribună, nu a avut nicio legatură, eu n-am putut să-mi fac treaba pe care trebuia să o fac, ea a avut un joc solid şi... cam asta a fost."

Simona Halep a recunsocut că Flavia Pennetta a meritat să câştige deoarece a avut mai multă energie, iar emoţional a stat mult mai bine.

"A meritat să câştige, a avut mai multă energie, emoţional a stat mai bine, accept asta şi aştept următoarele turnee. Sunt fericită că am ajuns în semifinalele US Open pentru prima dată, este cel mai bun rezultat anul acesta, vreau doar să mă odihnesc câteva zile şi apoi să încep să joc cu plăcere pe teren", a afirmat Simona Halep.

Chestionată în continuare dacă pauza de ieri, din cauza ploii, nu a fost o bună perioada de refacere, după ce ploaia ar fi ajutat-o în meciul cu Victoria Azarenka, Simona Halep a spus: "Nici măcar o zăpadă nu m-ar fi ajutat azi”, transmite Mediafax.  

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a fost eliminată în semifinalele turneului de la US Open, după ce a fost învinsă de italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA, cu scorul de 6-1, 6-3. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-12

In legatura cu acest articol...

Simona Halep, eliminată în semifinala de la US Open
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE