2020-01-27 05:16

Simona Halep: Îi mulţumesc preşedintelui Klaus Iohannis pentru că a asistat la primul meci al întâlnirii din Fed Cup

 |  07:54
Simona Halep: Îi mulţumesc preşedintelui Klaus Iohannis pentru că a asistat la primul meci al întâlnirii din Fed Cup

Jucătoarea de tenis Simona Halep a precizat, sâmbătă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că îi mulţumeşte preşedintelui Klaus Iohannis pentru faptul că a fost prezent la Galaţi şi a asistat la primul meci al întâlnirii de Fed Cup România - Spania.

"Şi ziua cea mare a venit... a şi trecut... dar va rămâne o zi deosebită pentru totdeauna! Mult RESPECT pentru gestul domnului Preşedinte de a participa la meciul România - Spania de astăzi, de la Galaţi! Vă mulţumim, domnule Preşedinte, pentru prezenţa la meciul echipei noastre!", a scris Simona Halep, ataşând şi o fotografie în care apare dând mâna cu Iohannis.

Echipele României şi Spaniei se află la egalitate, scor 1-1, după prima zi a întâlnirii de Fed Cup de la Galaţi, contând pentru primul tur al Grupei Mondiale II. Simona Halep a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva Silvia Soler-Espinosa în primul meci al întâlnirii. În a doua partidă Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza, numărul 24 mondial.

La ceremonia care a marcat începutul întâlnirii cu Spania, jucătoarele românce au intonat imnul României de pe teren, iar Klaus Iohannis din tribune. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE