2019-12-11 21:21

Simona Halep joacă luni cu Eugenie Bouchard în primul meci de la Turneul Campioanelor de la Singapore

 |  11:00
Simona Halep joacă luni cu Eugenie Bouchard în primul meci de la Turneul Campioanelor de la Singapore

Jucătoarea de tenis română Simona Halep va juca luni, în jurul orei 16.00, cu sportiva din Canada Eugenie Bouchard, în primul meci al româncei de la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep joacă luni cu Eugenie Bouchard în primul meci de la Turneul Campioanelor de la Singapore. Partida dintre Simona Halep şi Eugenie Bouchard va fi al doilea de la Turneul Campioanelor. Competiţia va fi deschisă de meciul dintre numărul 1 mondial, Serena Williams, şi jucătoarea sârbă Ana Ivanovici, din grupa roşie, de la ora 14.00, informează wtatennis.com.

Simona Halep joacă luni cu Eugenie Bouchard în primul meci de la Turneul Campioanelor de la Singapore. Simona Halep şi Eugenie Bouchard s-au mai întâlnit de două ori în acest an, la Indian Wells în optimi, când a câştigat românca şi în semifinale la Wimbledon, când s-a impus canadianca.

Simona Halep joacă luni cu Eugenie Bouchard în primul meci de la Turneul Campioanelor de la Singapore. Marţi vor avea loc partidele din grupa albă a Turneului Campioanelor de la Singapore: Maria Şarapova - Caroline Wozniacki şi Petra Kvitova - Agnieszka Radwanska.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE