2020-02-26 00:35

Simona Halep, nominalizată de WTA pentru titlul de cea mai bună jucătoare de tenis a anului

 |  08:01
Simona Halep, nominalizată de WTA pentru titlul de cea mai bună jucătoare de tenis a anului

Simona Halep, nominalizată de WTA pentru titlul de cea mai bună jucătoare de tenis a anului. Simona Halep, numărul 3 mondial, a fost nominalizată de WTA pentru titlul de cea mai bună jucătoare de tenis a anului. Alături de româncă au mai fost nominalizate Maria Şarapova, Ana Ivanovici, Petra Kvitova, Na Li şi Serena Williams, câştigătoarea urmând să fie aleasă de reprezentanţii mass-media şi de fani.

Fanii îşi vor putea vota favorita până joi, 20 noiembrie, la ora 23.59.

Voturile fanilor vor conta cât unul dintre voturile reprezentanţilor presei, iar câştigătoarea va fi anunţată la 21 noiembrie.

Românca Simona Halep a câştigat în acest an turneele de la Doha şi Bucureşti, a jucat în finală la Madrid, la Roland Garros şi la Turneul Campioanelor şi în semifinale la Wimbledon şi Indian Wells.

În ceea ce o priveşte pe americanca Serena Williams, numărul 1 mondial, aceasta a câştigat în 2014 turneele de la Brisbane, Miami, Roma, Stanford, Cincinnati, US Open şi Turneul Campioanelor.

Maria Şarapova, locul 2 WTA, s-a impus în acest an la Stuttgart, Madrid, Roland Garros şi Beijing.

Petra Kvitova, locul 4 WTA, a câştigat turneele de la Wimbledon, New Haven şi Wuhan, Ana Ivanovici, numărul 5 WTA, a câştigat turneele de la Auckland, Monterrey, Birmingham şi Tokyo, iar Na Li (China), care s-a retras din activitate în acest an, s-a impus la Shenzhen şi la Australian Open.

Serena Williams a fost în 2012 şi 2013 jucătoarea anului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE