2020-07-14 09:47

Simona Halep s-a CALIFICAT cu emoții în turul II de la Wimbledon

 |  17:14
Simona Halep s-a CALIFICAT cu emoții în turul II de la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o pe Aliaksandra Sasnovich (36 WTA). Din păcate, Simona s-a și accidentat în timpul partidei. În turul doi, vom avea parte de un duel românesc, Simona Halep întâlnindu-se cu Mihaela Buzănescu.

Constănţeanca a început partida în forţă, cu un break, şi, chiar dacă Sasnovich s-a ţinut aproape de Simona, aceasta a condus cu 3-1 şi 4-2, înainte de a închide setul cu 6-4. Din păcate, exact înainte de a câştiga primul set, la scorul de 5-4, 40-30 pentru Simona, aceasta a alunecat şi s-a accidentat la glezna stânga. Halep s-a ridicat, a continuat jocul, dar, în pauza dintre seturi, a cerut intervenţia medicului care i-a aplicat româncei un bandaj la glezna afectată.

După această accidentare, Simona a scăzut ca joc în setul doi. Imediat, sportiva din Belarus, în vârsta de 25 de ani, a profitat! Sasnovich, chiar dacă şi-a pierdut serviciul în debutul setului doi, a revenit şi, la un moment dat, a condus cu 5-2! Halep s-a luptat însă admirabil şi a egalat: 5-5! Imediat, Simona şi-a făcut serviciul la zero pentru a ajunge la un game de câştigarea meciului. Şi, aflată pe val, Halep s-a impus cu 7-5, însă rămâne de văzut cum va evolua accidentarea care a pus-o în dificultate, în mod evident.  

În turul II, Halep va juca cu Buzărnescu (53 WTA), scrie Adevarul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE