2020-06-03 13:31

Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici

 |  07:05
Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici

Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Jucătoarea de tenis română Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat în finala turneului de la Indian Wells, după ce americanca Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras înaintea partidei directe, din semifinale, din cauza unei accidentări la genunchiul drept.

Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Simona Halep va juca a doua finală din carieră la o competiţie Premier Mandatory, după ce a ajuns în ultimul act la ediţia de anul trecut a turneului de la Madrid, fiind învinsă atunci de Maria Şarapova.

Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Dacă se va impune în finala de la Indian Wells, Simona Halep va câştiga cel mai important turneu din carieră.

Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Românca o va întâlni în ultimul act al competiţiei pe jucătoarea sârbă Jelena Jankovici, locul 21 WTA şi cap de serie numărul 18, care a învins-o, vineri, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-1, pe sportiva germană Sabine Lisicki, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 24.

Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Simona Halep şi Jelena Jankovici s-a mai întâlnit de patru ori până în prezent, iar românca a câştigat ultimele trei partide, toate meciurile lor disputându-se în trei seturi.

Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc în optimile de finală ale ediţiei 2014 a Australian Open, când Simona Halep a câştigat cu scorul de 6-4, 2-6, 6-0. Tot românca a câştigat şi meciul din sferturile de finală ale turneului de la Roma, din 2013, cu scorul de 4-6, 6-0, 7-5, precum şi pe cel din turul întâi al turneului de la Bruxelles, din 2012, cu scorul de 6-2, 3-6, 7-6 (3).

Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Singurul succes al Jelenei Jankovici, în vârstă de 30 de ani, a fost înregistrat în 2010, în turul întâi al US Open, scor 6-4, 4-6, 7-5.

Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Finala de la Indian Wells va avea loc duminică.

Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Calificarea în finală este recomensată la Indian Wells cu un premiu de 439.420 de dolari şi 650 de puncte WTA. Învingătoarea va primi 900.400 de dolari şi 1.000 de puncte WTA.

Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. Simona Halep s-a calificat în FINALĂ la Indian Wells. Românca o va întâlni cu Jelena Jankovici. La ediţia trecută a turneului Indian Wells, Simona Halep a fost eliminată în semifinale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE