2020-08-10 08:31

Simona Halep s-a CALIFICAT în turul trei la Roland Garros

 |  22:24
Simona Halep s-a CALIFICAT în turul trei la Roland Garros

Simona Halep merge în 16-imi la Roland Garros. Sportiva noastră a obţinut calificarea joi, după un meci împotriva Magdei Linette (Polonia; 87 WTA), terminat în trei seturi, 6-4; 5-7; 6-3, transmite Mediafax.

Halep a avut parte de un meci dificil, cele mai mari probleme venind în setul secund pe care l-a şi pierdut. Nu a dat drumul la cele mai puternice lovituri, dar românca a luat setul, diferenţa fiind făcută pentru un break în plus. Simona a câştigat pe serviciul adversarei chiar în primul game al meciului, s-a distanţat la 4-2 şi 5-2, dar în final a închis cu 6-4.

În setul secund, Halep a spart împotriva serviciului, o singură dată la începutul manşei, dar nu a fost suficient pentru a închide partida. Linette a revenit spectaculos şi a întors jocul în favoarea ei. Patru game-uri consecutive şi şi-a adjudecat manşa cu 7-5. În decisiv însă, Halep a jucat ca o jucătoare de top. A început să rişte mai mult şi asta s-a văzut. A închis partida după 30 de minute, 6-3, şi s-a calificat în 16-imi. Acolo va juca împotriva învingătoarei din meciul Aleksandra Krunic (Serbia; 76 WTA) - Lesia Tsurenko (Ucraina; 27 WTA).

”Cred că a fost un meci destul de bun. Din păcate, nu am putut să inchid in setul 2, dar e bine că am câştigat până la urmă. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, sunt capabilă de mai mult de atât, stiu asta. Azi am fost puţin în spate, deşi trebuia să fiu mai agresivă, mai prezentă în joc. Acum, sper să mă recuperez pentru că mă simt puţin cam obosită.

O să mă pregătesc pentru turul 3. (n.r. Te simţi sub presiune când ai de apărat un titlu?) Presiunea e una pozitivă, iar eu mă bucur de moment. Sunt multe puncte în joc, dar nu mă gândesc la asta”, a declarat Simona Helep, citată de Eurosport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE