2020-05-25 17:47

Simona Halep şi-a adjudecat o nouă victorie şi s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open

 |  08:19
Simona Halep şi-a adjudecat o nouă victorie şi s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open

Jucătoarea de tenis română Simona Halep, locul 3 WTA şi-a adjudecat o nouă victorie şi s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open, primul Grand Slam al anului. Românca a învins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA.

Simona Halep şi-a adjudecat o nouă victorie şi s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open. Jocul Simonei Halep a avut o scădere în setul secund, după ce a condus cu 5-1. Bethanie Mattek-Sands a egalat la 5, după care Simona Halep s-a impus după o partidă care a durat o oră şi 32 de minute.

Simona Halep şi-a adjudecat o nouă victorie şi s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open. Românca va juca în faza următoare cu sportiva belgiană Yanina Wickmayer, locul 80 WTA.

Simona Halep şi-a adjudecat o nouă victorie şi s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open. Jucătoarele Simona Halep, locul 3 WTA, şi Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, s-au întâlnit de trei ori până în prezent. În toate aceste meciuri, Simona Halep nu a reuşit să câştige niciun set.

Simona Halep şi-a adjudecat o nouă victorie şi s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open. La actuala ediţie a Australian Open, Yanina Wickmayer a jucat numai meciuri de trei seturi, ea mai eliminându-le pe spaniola Lara Arruabarrena, locul 91 WTA, scor 6-4, 4-6, 6-4, pe rusoiaca Anastasia Pavliucenkova, locul 25 WTA şi cap de serie numărul 23, scor 4-6, 6-3, 6-3, şi pe italianca Sara Errani, scor 4-6, 6-4, 6-3.

Simona Halep şi-a adjudecat o nouă victorie şi s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open. Simona Halep a ajuns în optimile de finală la Australian Open după ce le-a învins, în ordine, pe italianca Karin Knapp, locul 50 WTA, cu scorul de 6-3, 6-2, pe australianca Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, cu scorul de 6-2, 6-2, şi pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, cu scorul 6-4, 7-5, ultima victorie fiind obţinută vineri.

Simona Halep şi-a adjudecat o nouă victorie şi s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open. Şi românca Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe pe Carina Witthoft (Germania), locul 104 WTA, şi s-a calificat şi ea în optimile de finală ale Australian Open.

Simona Halep şi-a adjudecat o nouă victorie şi s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open. În turul 4, Irina Begu va evolua în premieră cu sportiva canadiană Eugenie Bouchard, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7.

Simona Halep şi-a adjudecat o nouă victorie şi s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open. Învingătoarele din meciurile Irina Begu – Eugenie Bouchard şi Simona Halep-Yanina Wickmayer se pot întâlni în penultimul act al competiţiei dacă trec de partidele din sferturi.

Simona Halep şi-a adjudecat o nouă victorie şi s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open. Calificarea în optimi este recompensată cu 240 de puncte puncte WTA şi cu un premiu de 175.000 de dolari australieni (123.500 de euro).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE