2020-07-08 18:09

Simona Halep susţine că este complet refăcută şi pregătită pentru sezonul american: Voi încerca să-mi apăr punctele

 |  14:38
Simona Halep susţine că este complet refăcută şi pregătită pentru sezonul american: Voi încerca să-mi apăr punctele

Jucătoarea de tenis Simona Halep, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că este complet refăcută din punct de vedere fizic şi pregătită pentru "sezonul american". Românca a susţinut că va încerca să îşi apere punctele, pentru a se menţine cât mai sus în clasamentul WTA.

"La începutul lunii august voi pleca în America, pentru turneul de la Cincinnati, apoi la New Haven, apoi US Open. Sunt refăcută complet şi voi începe în curând antrenamentele de tenis. Am început antrenamentele fizice. Am puterea de muncă să încep sezonul american, care nu este uşor, dar am încredere că va fi bine şi acolo. Sunt jucătoare foarte puternice în circuit. Sunt aproape de primul loc, dar totodată departe. Toate meciurile le iau în serios, indiferent de adversară. Pot să spun că este o presiune pentru că trebuie să apăr aceste puncte, dar trebuie să joc meci de meci cu gândul să ajung la Turneul Campioanelor. Nu vreau să mă sperii de faptul că trebuie să apăr aceste puncte, am încredere în mine. Sezonul american este unul foarte dificil, dar cum am făcut anul trecut rezultate foarte bune cred că pot face şi anul acesta. Voi încerca să-mi apăr punctele şi să mă menţin cât mai sus în clasamentul WTA", a spus Simona Halep.

Jucătoarea de tenis a semnat un parteneriat cu Dedeman, în baza căruia compania va construi câte un teren de tenis odată cu deschiderea unui nou magazin.

"Mă bucur foarte mult pentru acest parteneriat, mă bucur că Dedeman s-a gândit să construiască câte un teren de tenis pentru fiecare magazin deschis. Copii cu siguranţă vor fi atraşi de teren şi vor fi încântaţi să practice acest sport. Mă bucur că datorită acestui sport am ajuns să fac un parteneriat în România. Sper să dau şi eu ceva înapoi acestui sport, pentru că am primit foarte mult”, a afirmat Simona Halep.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE