2020-07-13 08:08

Simona Halep, VICTORIE grea împotriva Mihaelei Buzărnescu

 |  18:57
Simona Halep, VICTORIE grea împotriva Mihaelei Buzărnescu

Simona Halep a câştigat partida cu Mihaela Buzărnescu după un meci pasionant de 3 seturi, scor 6-3, 4-6, 6-2 și s-a calificat în turul trei al turneului de la Wimbledon.

Fără să strălucească, Simona s-a dus la 2-0 în debutul primului set şi, chiar dacă „Miki“ a egalat, la un moment dat (2-2 şi 3-3), Halep a lămurit lucrurile în 30 de minute: 6-3. Setul doi a început tot cu Simona în controlul partidei, aceasta distanţându-se la 2-0. Probabil, şi pe fondul unei relaxări din partea adversarei, Buzărnescu a revenit în meci şi a făcut 4-2!

Cu spatele la zid, Halep a pus piciorul pe acceleraţie şi a egalat (4-4). Spre surprinderea tuturor însă, „Miki“ a rămas concentrată şi a izbutit un nou break pentru a reveni în frunte (5-4). La acest scor, sportiva de 31 de ani a ajuns la 40-15 şi, imediat, a valorificat prima minge de set: 6-4! 

În decisiv, la fel ca în primele două seturi, Halep a ajuns la 2-0. Doar că, de această dată, n-a urmat 2-2, ci 3-0 pentru Halep, care şi-a făcut serviciul. Când Buzărnescu părea doborâtă, spre lauda ei, aceasta a găsit, din nou, o cale pentru a pune presiune pe adversara ei! Mihaela a luat două game-uri la rând, făcându-şi serviciul la 15 şi izbutind break-ul la 30: 3-2!

La acest scor însă, s-a văzut clasa superioară a Simonei care a răspuns printr-un re-break şi s-a dus la 4-2.

Acesta s-a dovedit a fi momentul decisiv al setului, fiindcă, imediat, Halep şi-a făcut serviciul la zero, după care a închis meciul la 6-2.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-03

In legatura cu acest articol...

ARBITRII români au TESTAT sistemul de arbitraj video VAR

SCANDAL între machidoni. Gigi BECALI, atac dur la ZICU: "Nu îţi e mă ruşine. Vorbeşti aiurea"
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE