2020-02-23 10:39

Simona Halep vrea să fie antrenată cât mai mult de Darren Cahill

 |  07:51
Simona Halep vrea să fie antrenată cât mai mult de Darren Cahill

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminică seara, în cadrul unei emisiuni la TVR, că şi-ar dori să lucreze cât mai mult cu antrenorul Darren Cahill. Halep a susţinut că nu s-ar vedea pregătită de francezul Patrick Mouratoglou, deoarece nu este pe aceeaşi linie cu ea.

"Patrick Mouratoglou este alt stil, simt că nu este pe aceeaşi linie cu mine. Este un pic mai agresiv, văzut de afară. Antrenorul pe care îl am acum îmi doresc să şi termin cu el, pentru că ne înţelegem foarte bine ca oameni. Mouratoglou este un antrenor foarte bun, foarte isteţ şi foarte pasionat de ceea ce face şi faptul că lucrează cu Serena înseamnă foarte mult. Dar cred că nu ne-am potrivi ca şi oameni", a explicat Simona Halep.

Româna a mai spus că o simpatizează foarte mult pe Serena Williams.

"O simpatizez foarte mult pe Serena. O admir pentru faptul că salută, vorbeşte cu tine în vestiar şi oriunde, şi pe teren. Îmi place foarte mult de ea. O admir enorm pentru ceea ce este şi pentru felul cum este. Serena şi când joacă prost joacă bine. Poate nu a fost în cea mai bună formă a ei în ziua respectivă dar şi eu m-am întrecut pe mine. Este foarte puternică, nu pot să spun că dacă am bătut-o pot să mă compar cu ea", a precizat Simona Halep. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-11

In legatura cu acest articol...

Simona Halep vorbeşte despre complexul din faţa Mariei Şarapova
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE