2020-07-03 14:46

Simona, în grupă cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. Ţintarul complet al competiţiei de la Shenzhen

 |  15:16
Simona, în grupă cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. Ţintarul complet al competiţiei de la Shenzhen

Simona Halep, locul 5 WTA, va evolua în Grupa Violet la Turneul Campioanelor. Alături de româncă se regăseşte Karolina Pliskova, locul 2 WTA, jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 4 WTA şi ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, deţinătoarea trofeului.

În Grupa Roşie, vor evolua australianca Ashleigh Barty, locul 1 WTA, japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA, jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 6 WTA, şi elveţianca Belinda Bencic, locul 7 WTA.

Turneul Campioanelor debutează duminică, la Shenzhen, competiţie care şi-a dublat premiile în acest an, de la 7 la 14 milioane de dolari. Câştigătoarea poate primi un cec de 4,725 milioane dolari în cazul în care ar obţine numai victorii.

Se va juca în grupe în sistemul fiecare cu fiecare, iar primele două clasate se califică în semifinale.

Simona Halep este pentru a şasea oară la rând la Turneul Campioanelor. A jucat doar de cinci ori, pentru că anul a împiedicat-o o accidentare la spate. Cea mai bună performanţă a Simonei a fost chiar la prima participare, în 2014, atunci când a jucat ultimul act. 

Halep are 7-3 în meciurile direct cu Pliskova, numărul doi mondial, o conduce pe Svitolina, deţinătoarea titlului la Turneul Campioanelor, cu 5-4 în confruntările directe, iar cu Andreescu nu jucat niciodată. Simona Halep are avantaj şi în meciurile directe cu celelalte participante la turneu, 3-1 cu Barty, 4-1 cu Osaka, 3-1 cu Kvitova şi e la egalitate cu Bencic, 2-2.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE