2020-07-08 01:40

Stere Halep: I-am zis Simonei să nu se întoarcă acasă fără cupă. Luptă ca un soldat din Vietnam

 |  11:03
Stere Halep: I-am zis Simonei să nu se întoarcă acasă fără cupă. Luptă ca un soldat din Vietnam

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a declarat, că fiica sa a luptat „ca un soldat din Vietnam”, motiv pentru care i-a transmis acesteia „să nu vină acasă fără cupă”. Românca va juca vineri, de la ora 18.00, în semifinala turneului de la US Open, în compania italiencei Flavia Pennetta.

În partidele directe, Flavia Pennetta conduce cu 3-1 în meciurile cu Simona Halep: sferturi la Marbella (2010), scor 6-4, 7-6 (4), optimi la Bastad (2013), scor 4-6, 7-5, 2-0, abandon şi optimi la US Open (2013), scor 6-2, 7-6 (3). Totuşi, Simona Halep a câştigat ultimul meci, disputat în martie, în optimile de finală ale turneului de la Miami, scor 6-3, 7-5.

Tatăl Simonei Halep crede în şansele fiicei lui şi i-a transmis acesteia să nu se întoarcă acasă fără titlul de la US Open.

„A luptat ca un soldat din Vietnam, deci a fost superbă! Incredibil! Mă așteptam că Simona are puterea să lupte până la ultima picătură de sânge. Eu am avut încredere dintotdeauna și am în continuare încredere că Simona va face minuni! I-am spus să nu vină acasă fără cupă!”, a declarat Stere Halep, potrivit digi24.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-11

In legatura cu acest articol...

Flavia Pennetta: Meciul cu Simona Halep din semifinalele US Open va fi un maraton

Simona Halep: Puterea mea vine din interior. Nu sunt înaltă şi nici nu am muşchi

Simona Halep, lăudată de nume importante din lumea sportului: Joacă un tenis inteligent, luptă până la capăt
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE