2020-06-06 23:33

STRATEGIA CARE DĂ ROADE. Simona Halep s-a retras de la Doha și se concentrează pe Indian Wells

 |  19:01
STRATEGIA CARE DĂ ROADE. Simona Halep s-a retras de la Doha și se concentrează pe Indian Wells

Florentin Dincă

Simona Halep a dat totul pentru a se impune la Dubay Duty Free, iar asta se pare și-ar fi pus amprenta asupra corpului său. Românca, revenită de astăzi pe locul trei mondial, a ales să abandoneze turneul de la Doha, competiție pe care a câștigat-o anul trecut. Însă totul e o strategie bine pusă la punct de sportiva noastră împreună cu staff-ul său. Cel mai probabil, viitoarea competiţie la care va participa Simona va fi Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory, programat între 11 şi 22 martie, și la care românca a ajuns anul trecut până în penultimul act.

"Sunt obosită, foarte obosită. Am dureri peste tot, dar este normal. Am avut meciuri grele şi duminică voi urma un din nou un tratament. Totul mă doare, coastele, glezna. Sper că mă voi recupera rapid. Va trebui să mă relaxez", a spus Halep. ''Din punctul nostru de vedere, cel mai important lucru este sănătatea jucătoarei. E un ghinion că Simona a fost nevoită să se retragă și nu își va putea apăra titlul. Ea este o jucătoare populară și îi urăm succes la următorul turneu'', a declarat și directorul turneului Qatar Open, Saad Al-Mohannadi.

Și-a calculat din nou bine pașii

Dacă până acum, Simona se concentra pe un turneu da și pe unul nu, ea a făcut acum o excepție, însă și de data aceasta a calculat bine, inversându-și cu cap prioritățile la cele două turnee din Qatar. Și asta deoarece, șeicii au inversat în acest an importanța competițiilor, astfel că românca nu va pierde cele 900 de puncte câștigate anul trecut la Doha, ci doar 470, cu cât este recompensată acum câștigătorea. Mai pe înțelesul tuturor, anul trecut, Halep câştiga turneul de la Doha, al şaptelea din cariera sa, iar pentru asta ea a obţinut 441.000 de dolari şi 900 de puncte WTA. Anul acesta, Doha a urmat Dubaiului, însă cum turneele au fost inversate, ca ordine, dar și ca importanță, ultimul este acum clasat la o categorie inferioară, cu 731.000 de dolari premii, față de 2.440.000 de dolari anul trecut, și doar 470 de puncte, față de 900 anul trecut, pentru câștigătoare. Concis, Simona Halep și-a apărat acum la Dubai Duty Free punctele cucerite anul trecut la Doha.

Dă blugii pe case

Premiul pentru triumful de la Dubai a fost de 456.000 de dolari impozabili, iar Simona Halep a fost întrebată ce va face cu o parte din banii câștigați la Dubai Duty Free. "Bună întrebare. Am multe lucruri în minte, dar nu ştiu ce o să aleg. Sigur voi merge un pic la mall pentru a-mi cumpăra ceva, dar nu foarte mare. Când voi ajunge acasă, mă voi uita, cred, după o casă", a răspuns Simona Halep, cea care era “înnebunită” până acum doar după jeanși, din care are cel puțin 100 de perechi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-22

Mai multe imagini:
STRATEGIA CARE DĂ ROADE. Simona Halep s-a retras de la Doha și se concentrează pe Indian Wells
zoom


In legatura cu acest articol...

Tennis World explică de ce fanii de îndrăgostesc aşa uşor de Simona Halep: Românca este răzbunarea normalităţii

Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova și a câștigat turneul WTA de la Dubai
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE