2020-06-05 10:21

Țiriac, decizie radicală: renunță la turneul de tenis

 |  18:42
Țiriac, decizie radicală: renunță la turneul de tenis

Ion Ţiriac a anunţat astăzi că turneul de tenis BRD Năstase-Ţiriac Trophy, din calendarul ATP 250, îşi va desfăşura ultima sa ediţie în acest an, la Bucureşti.

Ion Ţiriac va vinde turneul din cauza lipsei autorizaţiei de la pompieri pentru arena de 5.000 de locuri, construită în 1972."Am făcut tot ce se putea pentru ca acest turneu să continue. În trecut am cumpărat licenţa tot de la un român, am plătit toate datoriile existente şi cred că am ajuns să avem un turneu decent la Bucureşti. Dar de acum gata, turneul se vinde! Nu pot să-mi bat joc de numele meu, poziţia mea şi trecutul nostru, îl includ aici şi pe domnul Năstase", a declarat Ţiriac, conform DigiSport.

"Sper să nu primim nicio palmă nici de la ATP, nici de la ITF, nici de la alţii. ATP ul cred că râde când aude că ar putea veni Nadal în iulie să joace în Cupa Davis şi noi îl băgăm într-o sală, în iulie, pentru că nu avem altundeva unde", a mai spus Ţiriac.

Turneul se va disputa la Arenele BNR, însă doar pe terenurile secundare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-09Parerea ta...

CARACATITA DIPLOMATIEI
09 Mar 2016

Sanchi . Vinde tot ce are in tara si fuge . Se spropie dosarele de mustata lui .
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
09 Mar 2016

Ghiaurul nu a putut pune mina pe terenuri . A ratat cind era Ciociolina de Plescoi . Vrea figura de la complexul Stejari din Padurea Baneasa , unde ia dat un apartament .
CROCODILUL FLAMAND
09 Mar 2016

ACEST PERSONAJ E DOAR AMBALAJUL...IN INTERIOR E GRUPUL DE SECURISTI CARE AU FURAT MILIARDELE DE EURO PENTRU BANCHERII MALTEZI...GORBACIOV I-A NUMIT PE ASTIA "MAFIA GLOBALA"..PROBABIL CA URMEAZA SA DEA SOCOTEALA,NU SE SCAPA ASA USOR DIN DOSARUL E-A-D-S CHIAR DACA ESTI AFACERISTUL TIRIAC SECURISTUL DACA VINDE SI FUGE NU REZOLVA NIMIC...TOT LA PARNAIE AJUNGE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE