2020-08-12 13:03

Toate turneele ATP și WTA pe zgură au fost ANULATE

 |  20:52
Toate turneele ATP și WTA pe zgură au fost ANULATE

Toate turneele ATP și WTA care urmau să se dispute pe zgură în această primăvară au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, Madrid Open, competiție patronată de Ion Țiriac, cât și celelalte evenimente programate până la data de 7 iunie nu vor mai avea loc.

Conform WTA, această decizie include turneele ATP și WTA de la Madrid (Spania) și Roma (Italia), cât și competițiile din circuitul feminin de la Strasbourg (Franța), Rabat (Maroc) și evenimentele din circuitul masculin de la Munchen (Germania), Estoril (Portugalia), Geneva (Elveția) și Lyon (Franța).

"După o analiză minuțioasă, din cauza pandemiei de COVID-19, toate turneele ATP și WTA din această primăvară care urmau să se dispute pe zgură nu vor avea loc la datele programate [...] Sezonul de tenis profesionist este acum suspendat până la data de 7 iunie 2020, incluzând ATP Challenger Tour și ITF World Tennis Tour. În acest moment, turneele care vor începe după data de 8 iunie se vor desfășura conform calendarului competițional", se arată în comunicatul WTA.

WTA a precizat că "ierarhiile ATP și WTA vor fi înghețate în această perioadă și până la noi ordine".

Lista actualizată a turneelor WTA care au fost anulate:

Indian Wells (Premier Mandatory, SUA), Abierto Zapopan (Guadalajara, 125K, Mexic), Miami (Premier Mandatory, SUA), Volvo Car Open (Charleston, Premier, SUA), Bogota (International, Columbia), Istanbul Open (International, Istanbul, Turcia), Porsche Tennis Grand Prix (Premier, Stuttgart, Germania), Praga Open (International, Praga, Cehia), Mutua Madrid Open (Premier Mandatory, Spania), Internazionali BNL d'Italia (Premier 5, Roma, Italia), Internationaux de Strasbourg (International, Franța), Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Maryem (International, Rabat, Maroc) și Croatia Bol Open (125K).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE