2020-04-03 08:43

Tracy Austin, despre Simona Halep: Este o jucătoare extraordinară, o ameninţare pentru adversarele sale

 |  12:14
Tracy Austin, despre Simona Halep: Este o jucătoare extraordinară, o ameninţare pentru adversarele sale

Jucătoarea de tenis Tracy Austin, fostă numărul unu mondial, a lăudat progresul realizat în ultimul an de românca Simona Halep. Austin consideră că Simona Halep este o jucătoare "extraordinară" și o "amenințare" pentru adversarele sale pe orice suprafață ar evolua.

"În urma tuturor victoriilor pe care le-a obținut în acest sezon, Simona și-a dezvoltat o mare încredere. Ea crede acum că face parte din top. Atunci când ajungi în vârf, marjele sunt foarte mici, iar ea are toate atuurile pentru a se număra printre cele mai bune jucătoare. Indiferent de suprafața de joc - hard, zgură sau iarbă - Halep poate fi, și chiar a fost, o amenințare", a precizat Tracy Austin pentru site-ul WTA.

Fostul numărul unui mondial a mai spus că înălțimea Simonei Halep nu este una care să o avantajeze, românca fiind jucătoarea cu cea mai mică statură de la Turneul Campioanelor care va avea loc la Singapore.

"Fără nicio îndoială, statura mai mică reprezintă un dezavantaj. Însă Simona este o mare sportivă, care va compensa această lipsă de înălțime prin viteza sa, prin combativitatea sa pe tot terenul și alegerea inteligentă a loviturilor. Este o sportivă extraordinară, care se poate apăra extraordinar. Sunt atât de multe lucruri pe care le face bine, așa că este capabilă să treacă peste acest dezavantaj", a completat Tracy Austin.

Simona Halep, în vârstă de 23 ani, ocupanta locului 3 în clasamentul WTA, a reușit pe parcursul sezonului 2014 să câștige turneele de la Doha și București, disputând totodată finalele în turneele de Grand Slam de la Roland Garros și Madrid (ambele pierdute în fața rusoaicei Maria Șarapova). 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-17Parerea ta...

NIC
20 Oct 2014

Turneu de Grand Slam la Madrid?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE