2020-06-05 00:57

Turneul feminin de tenis Bucharest Open 2020 a fost ANULAT

 |  17:36
Turneul feminin de tenis Bucharest Open 2020 a fost ANULAT

Turneul feminin de tenis Bucharest Open, care urma să se desfăşoare în perioada 13-19 iulie la Arenele BNR din Capitală, a fost anulat ca urmare a pandemiei de coronavirus.

"Este exclus să se mai ţină turneul feminin Bucharest Open în condiţiile acestei pandemii. De altfel, noi nu mai aveam nicio înţelegere cu proprietarul turneului (n.r. - maghiarul Jeno Marky), pentru că anul trecut semnasem doar pentru un an. Anul acesta pentru organizarea în continuare a turneului la Bucureşti urma să discutăm din nou. Dar nu am făcut-o. Aşa că este exclus să mai organizăm anul acesta, nici nu am apucat să ne aşezăm la masă. Turneul mai figurează pe site-ul WTA, dar e o chestiune din oficiu care a rămas acolo", a declarat pentru Agerpres, George Cosac, vicepreşedintele Federaţiei Române de Tenis.

Întrebat dacă este totuşi nu este posibilă măcar amânarea până în toamnă a turneului, vicepreşedintele a fost categoric: "Nu, nu ne gândim la aşa ceva. Ţinând cont de ceea ce se întâmplă în toată lumea, nu ne gândim la amânare. Turneul nu se va mai ţine la Bucureşti, asta vă pot spune cu certitudine. Nu vedeţi că nu se mai complică nimeni să mai amâne turnee pentru că nu se ştie nimic la momentul actual.

"Pentru 2021 rămâne să discutăm (n.r. - cu proprietarul turneului, maghiarul Jeno Marky) dacă vom mai ţine turneul la Bucureşti. Oricum, eu cred că se vor reseta foarte multe... şi legat de numărul de turnee, de competiţii, şi legat de sistemul de punctaj şi aşa mai departe. Şi atunci aşteptăm să treacă timpul ca să vedem cum se aşează lucrurile. Abia când se va relua calendarul competiţional vom şti şi noi ce se poate face şi ce nu pentru 2021. Să sperăm că scăpăm cu toţii sănătoşi din toată nebunia asta şi apoi vom vedea ce va mai fi", a adăugat George Cosac.

Turneul feminin de tenis Bucharest Open, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, s-a desfăşurat începând cu anul 2014 la Arenele BNR din Capitală, competiţia fiind închiriată de Federaţia Română de Tenis de la maghiarul Jeno Marky, proprietarul licenţei. Contractul dintre Marky şi FRT s-a desfăşurat iniţial pe o perioadă de cinci ani, pentru ultima ediţie, cea din 2019, semnându-se o înţelegere valabilă un an.​


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE