2020-07-03 16:37

Victorie muncită pentru Simona Halep la Cincinnati

 |  20:33
Victorie muncită pentru Simona Halep la Cincinnati

Simona Halep a tras din greu pentru prima victorie la turneul de la Cincinnati. Românca s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 7-5, 6-4, în faţa jucătoarei din Rusia Ekaterina Alexandrova, după o dispută care a durat două ore şi patru minute de joc.

Simona Halep a început bine meciul, a câştigat primul game la zero, dar Ekaterina Alexandrova a egalat rapid la game-uri, 1-1. Jucătoarea din Rusia a reuşit să se desprindă de fostul lider mondial şi a dus scorul la 4-2. Halep a mai câştigat un game, dar a pierdut primul set cu 3-6, după 35 de minute de joc. În al doilea act, Alexandrova a luat primele două game-uri în şapte minute, dar Halep a restabilit egalitatea, 2-2. Rusoaica şi Simona şi-au împărţit şi următoarele game-uri, ducând scorul la 5-5. Românca s-a îndepărtat şi a câştigat setul 2, 7-5, după 45 de minute de joc. Alexandrova a început setul trei aşa cum l-a început şi pe cel secund, cu game câştigat, 1-0. Simona a recuperat, iar cele două jucătoare au continuat să joace din aproape în aprope până la 4-4. Fostul lider mondial a câştigat şi setul decisiv, 6-4, după 44 de minute.

"A fost un meci foarte, foarte greu. Loveşte mingea foarte puternic, dar nu am renunţat. Am vrut să alerg pentru fiecare mine şi mă bucur că am reuşit să câştig. Din punct de vedere mental a fost foarte dificil din cauza accidentării suferite săptămâna trecută. Am avut dureri, nu mi-a fost uşor să îmi găsesc ritmul. Ea e foarte puternică. În setul doi am simţit că pot fi peste ea şi am decis să schimb puţin jocul. Vă mulţumesc tuturor, este o plăcere să joc aici şi sper să rămân aici până la finalul turneului", a spus Simona după meci.

În optimi, Halep o va întâlni pe americanca Madison Keys, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 16, sau pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 41 WTA.

Calificarea în această fază este recompensată la turneul american cu un premiu de 30.330 de dolari şi cu 105 puncte WTA.

Simona Halep a jucat trei finale la Cincinnati, în 2015, 2017 şi 2018, toate pierdute. Anul trecut, ea a fost învinsă în ultimul act de olandeza Kiki Bertens, scor 2-6, 7-6 (6), 6-2.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE