2020-05-31 14:25

15 țări vin cu oferte de vacanțe la Târgul de Turism al României

 |  17:12
15 țări vin cu oferte de vacanțe la Târgul de Turism al României

Peste 280 de participanți din 15 țări își vor prezenta oferta turistică la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României (TTR) printre care 12 consilii județene, 13 orașe și patru comune. Târgul, găzduit de Romexpo, va fi deschis între 25 și 28 februarie 2016.

"Târgul se desfășoară în februarie tocmai pentru ca românii să beneficieze de ofertele early-booking pentru vacanțele de vară. Estimez că vânzările pentru destinațiile interne vor crește, chiar dacă Turcia va veni cu oferte tentante, chiar cu 50% mai mici decât anul trecut datorită pierderii turiștilor ruși. Cred că și Grecia, unde nu s-au înregistrat creșteri de tarife, se va vinde mai bine decât anul trecut, în timp ce vânzările pentru litoralul bulgăresc vor stagna. Zanzibar este o destinație care intră în forță pe piața românească. De asemenea, programele pentru seniori s-au diversificat, iar la târg vor fi prezentate 12-14 tipuri de astfel de pachete", a spus prim-vicepreședintele ANAT, Alin Burcea, citat de Agerpres.

La ediția de primăvară a Târgului de Turism al României vor fi prezente companii din 15 țări - Albania, Bulgaria, Croația, Egipt, Grecia, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Polonia, România, Serbia, Spania, Turcia și Ungaria. De asemenea, târgul va reuni 281 de firme care vor participa în calitate de expozanți și co-expozanți.

Standul Organizației Patronale a Turismului Balnear din România va fi, la această ediție, de 190 mp, cel mai mare de până în prezent.

În cadrul târgului, își vor promova oferta turistică consiliile județene Alba, Brăila, Buzău, Cluj, Dâmbovița, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Satu-Mare. Reprezentanții orașelor Alba-Iulia, Amara, Cluj, Făgăraș, Mangalia, Piatra-Neamț, Poiana Brașov, Sighișoara, Târgu-Neamț, Târgoviște, Techirghiol și Timișoara vor expune la Târgul de Turism porturi tradiționale și vor binedispune vizitatorii prin muzica și dansurile specifice zonei din care provin.

Programul de vizitare al târgului va fi, de joi până sâmbătă, între orele 10:00-18:00, iar duminică între orele 10:00-16:00. Prețul biletului de intrare va fi de 10 lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine