2020-07-09 15:00

„80 la putere”, la Sala Palatului. Evenimentul are loc pe 26 octombrie

 |  15:35
„80 la putere”, la Sala Palatului. Evenimentul are loc pe 26 octombrie

Artiştii anilor ’80 revin în forţă într-un spectacol live care va avea loc pe 26 octombrie, la Sala Palatului din Capitală. Corina Chiriac, Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu, Cătălin Crişan, Silvia Dumitrescu şi Anca Ţurcaşiu sunt doar câţiva dintre cei care vor urca pe scenă pentru a aduce în atenţia publicului muzica uşoară românească.

Organizatorii promit o seară de neuitat, în care se va cânta doar live.

„«80 la putere?! Ai îmbătrânit!» - mi-au spus unii dintre prietenii mei când am început proiectul. Am ales această simbolistică pentru tot ceea ce era bun şi cald în anii ’80. Pentru că noi încă mai eram copii sau adolescenţi, pentru că părinţii noştri erau tineri şi relaxaţi. Pentru că nu se găsea nimic, dar erau de toate. Pentru că lumea împărţea tot. Zâmbete, cărţi, discuri, două linguriţe de zahăr.

Nu cred că există ceva mai tonic decât muzica şi atmosfera anilor ’80. Sintetizatoare, casetofoane supradimensionate, haine sclipicioase şi înfoiate, cu «umeraşi», tone de fixativ şi distracţie la maxim. Ce cădere a bursei, ce război rece? O bună dispoziţie  molipsitoare. Şi bucuria de a trăi. Pentru că anii ’80 reprezintă un stil de viaţă. Şi nu e anacronic. Acesta este răspunsul pe care l-am dat prietenilor mei. «80 la putere!“ e concept de viaţă bună cu muzică şi antren”, ne-a declarat unul dintre iniţiatorii acestui proiect, Johann Pohrib.

Corina Chiriac, Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu, Cătălin Crişan, Silvia Dumitrescu, Carmen Rădulescu, Anca Ţurcaşiu, Anastasia Lazariuc, acompaniţi de orchestră, vor întreţine atmosfera în aproape trei ore de spectacol. Spectacolul este programat să înceapă de la ora 20.00, la Sala Palatului, din Bucureşti.

„Prietenia, decenţa, onestitatea, cultura românească şi uniunea de idealuri se regăsesc între principiile comunităţii noastre. Le mulţumesc artiştilor care susţin proiectul prin participarea la evenimentul din 26 octombrie. Şi vreau să subliniez, încă o dată, se va cânta live, cu orchestra, va fi un spectacol de muzică uşoară cum n-aţi mai văzut de ceva vreme”, ne-a mai spus Johann Pohrib.

Biletele s-au pus în vânzare online prin eventim.ro şi bilete.ro, precum şi la toate punctele de vânzare ale acestora din Bucureşti, în oficiile Poştei Române. Preţul unui bilet porneşte de la 40 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-20Parerea ta...

CRISTI DINISOAE
15 Oct 2015

Bravo, felicitari pentru initiativa. Asteptam si cu participare din "afara".
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz