2020-08-09 20:54

90 de artiști, în cursa pentru Eurovision 2016 în România

 |  22:03
90 de artiști, în cursa pentru Eurovision 2016 în România

Vedete de la noi, mulți compozitori suedezi, germani, britanici, spanioli și italieni se bat pentru premiul cel mare: vor să reprezinte România la concursul muzicii europene de la Stockholm.

"Astăzi, organizatorii Selecției Naționale Eurovision 2016 au avut o zi plină. Conform calendarului competițional, la sediul TVR au fost verificate și numărate dosarele de înscriere pentru concurs, peste 90 de piese fiind înscrise pentru Selecția Națională. Vedete autohtone, dar și mulți compozitori străini — suedezi, germani, britanici, americani, spanioli, italieni, polonezi — speră să reprezinte România la concursul de la Stockholm, din luna mai", se arată într-un comunicat al TVR transmis Agerpres.

Potrivit sursei citate, numărarea și verificarea plicurilor conținând melodiile trimise s-au desfășurat la sediul TVR, unde documentele au fost deschise și verificate în prezența unui notar autorizat.

Următoarea etapă este preselecția pieselor înscrise pentru Selecția Națională, când toate piesele admise în concurs (conform Regulamentului) vor fi ascultate de un juriu de specialitate. În urma audițiilor, juriul va alege 12 piese care vor concura în semifinala Selecției Naționale Eurovision 2016, pe 4 martie.

Duminică, 6 martie, va avea loc Finala Națională, mai informează TVR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz